Karriär

Vi letar alltid efter de bästa medarbetarna, vill du vara en av oss och brinner för IT och utveckling tveka inte att höra av dig. Hittar du inte den roll du söker tar vi alltid emot spontanansökningar. Vi har alltid plats för rätt personer i vårt lag!

Skill-IT har sedan 2004 levererat konsulter för utveckling och drift av mjukvarusystem till våra kunder i och omkring Göteborg. Vi vill förstärka vårt team för att kunna möta det ökande behovet hos våra kunder för hög kompetens inom mjukvaru- och funktionsutveckling.

Vi är intresserade av att träffa dig som vill jobba som senior konsult inom utveckling och drift av stora som små system inom branscher som e-handel, fordon, telekom, energi, och hälsovård. Som IT-konsult på Skill-IT kommer du att arbeta med att förbättra våra kunders verksamhet genom utveckling, implementering och konfigurering av mjukvarusystem.

Uppdragen sträcker sig från analys, design, processutveckling till implementation och förvaltning av lösningarna. Som konsult hos oss på Skill-IT arbetar du hos kund med erfarna kollegor i utmanande projekt där du bygger på dina erfarenheter och kunskaper.

Möt en av våra konsulter Henric Johansson:

Jag har jobbat på Skill-it sedan 2008, men har varit verksam i branschen ett bra tag nu. Efter studier i Matematik
och Datalogi på Göteborgs Universitet har jag främst jobbat i telekomsektorn för företag som EHPT AB, Ericsson AB
samt Intec Billing Systems.

Mitt fokus ligger på Java/JEE utveckling samt databasutveckling, men har även arbetat en del med .Net, C# och C.
Just nu är jag involverad i ett projekt för att integrera olika system inom telematic med Websphere MQ och Java/JEE.

Mina barn, en tjej på drygt 2 år och en kille på ett halvt år, är mitt största intresse och tar det mesta av min lediga tid.
På resterande tid försöker jag att hålla min segelbåt i skapligt skick och ta en tur lite då och då. Jag gillar även
fotografering, skidåkning, fotboll m.m.

Läs mer om de olika roller vi har nedan eller ansök här om du vill bli en av oss!