Arbeta i ett gemytligare konsultbolag

Funderar du på var du vill jobba? Den pågående pandemin har ställt världen på ända för många. Många har upplevt otrygghet på sin arbetsplats med nya krav, försämrade villkor eller rent av blivit uppsagda.

Vi har på Skill-it också haft det turbulent men tack vare vår storlek så har vi snabbt hittat nya uppdrag åt alla våra mjukvaruutvecklare. Den mindre kostymen har visat sig vara en styrka!

Stora konsultbolag har sagt upp många konsulter under pandemin även om de nu tittar på att nyanställa igen. Vi har gått starka genom pandemin och har tom anställt.

Vill du bli en del i vårt team av vassa IT-konsulter? Vi söker erfarna mjukvaruutveklare både frontend och fullstack, BI utvecklare och projektledare.

Kontakta oss genast om du är nyfiken på att vara med på vår resa!

Läs mer Arbeta i ett gemytligare konsultbolag

Skill IT och Vården

Skill IT har nu flera konsulter som är med och förstärker utvecklingen mot framtidens vårdinformationsmiljö.

På Skill IT tycker vi att det är extra roligt när vi får göra uppdrag hos kund tillsammans. Det stärker vår gemenskap och ger ett ökat mervärde för kunden. Just nu arbetar vi med att ta fram ett system som skall förenkla hanteringen av ersättning inom vården. Det är en del i programmet framtidens vårdinformationsmiljö. Spännande!

Läs mer Skill IT och Vården

Paris hägrar

Nu i veckan drar vi till Paris. Det kan bli många trappsteg och svävande upp i molnen, den som åker får se!

Väljer vi AWS, Google cloud eller Azure i nästa projektleverans? Vi kommer kika på åtminstone ett av dessa alternativ i en skarp leverans.

Läs mer Paris hägrar

Hemsida uppdaterad

Vi välkomnade Olof med att få uppdatera vår hemsida så att även jag nu kan skriva inlägg igen. Härligt, och tack!

Olof har även lagt till möjligheten för våra kunder att ladda ner cv:n säkert från vår hemsida. Det är ett sätt för oss att stärka vårt GDPR arbete samt tillmötesgå de kunder som inte längre vill ha cv:n skickade per email.

Läs mer Hemsida uppdaterad

Sommaren är kort

Sommarledigheten är förbi och vi har full fart igen med alla konsulter ute på uppdrag. Vi planerar för fullt för kommande sociala aktiviteter som kajakpaddling och annat kul under sensommar och höst.

Vi kommer ha en gemensam konferensresa som annonserats av Jenna. Det ser ut som att det blir Riga denna gång. Förslag på inriktning mottages gladeligen. Det kommer bli både roligt och lärorikt!

Läs mer Sommaren är kort

Nya kollegor

Under verksamhetsåret har vi haft glädjen att välkomna våra fantastiska kollegor Andreas Z, Fredrik S och Erik J. De har varit värdefulla tillskott under året och vi önskar god fortsättning och intressanta uppdrag framöver.
Vi söker alltid fler kollegor! Är du intresserad av ett spännande jobb med intressanta kollegor, kunder och IT-uppdrag så kontakta oss redan idag.

Läs mer Nya kollegor