Jobba hos oss

Nyfiken? Vill du bli en del av vårt team? 

Vi letar alltid efter de bästa medarbetarna, vill du vara en av oss och brinner för IT och utveckling tveka inte att höra av dig. Hittar du inte den roll du söker tar vi alltid emot spontanansökningar. Vi har alltid plats för rätt personer i vårt lag! 

Vi vill förstärka vårt team för att kunna möta det ökande behovet hos våra kunder för hög kompetens inom mjukvaru- och funktionsutveckling. 

Vi är intresserade av att träffa dig  som vill jobba som senior konsult inom  utveckling och drift av stora som små system inom branscher som e-handel, fordon, telekom, energi, och hälsovård. 

Som IT-konsult på Skill-IT kommer du att arbeta med att förbättra våra kunders verksamhet genom utveckling, implementering och konfigurering av mjukvarusystem. 

Uppdragen sträcker sig från analys, design, processutveckling till implementation och förvaltning av lösningarna. Som konsult hos oss på Skill-IT arbetar du  hos kund med erfarna kollegor i utmanande projekt där du bygger på dina erfarenheter och kunskaper. 

Känner du igen dig i någon av beskrivningarna och vill bli en del i teamet? Hör av dig via formuläret på sidan eller skicka in ditt CV så hör vi av oss!