Jobba hos oss

Nyfiken? Vill du bli en del av vårt team? 

Vi letar alltid efter de bästa medarbetarna, vill du vara en av oss och brinner för IT och utveckling tveka inte att höra av dig. Hittar du inte den roll du söker tar vi alltid emot spontanansökningar. Vi har alltid plats för rätt personer i vårt lag! 

Vi vill förstärka vårt team för att kunna möta det ökande behovet hos våra kunder för hög kompetens inom mjukvaru- och funktionsutveckling. 

Vi är intresserade av att träffa dig  som vill jobba som senior konsult inom  utveckling och drift av stora som små system inom branscher som e-handel, fordon, telekom, energi, och hälsovård. 

Som IT-konsult på Skill-IT kommer du att arbeta med att förbättra våra kunders verksamhet genom utveckling, implementering och konfigurering av mjukvarusystem. 

Uppdragen sträcker sig från analys, design, processutveckling till implementation och förvaltning av lösningarna. Som konsult hos oss arbetar du hos kund med erfarna kollegor i utmanande projekt. Projekten kan kräva kunskap om nya eller äldre ramverk, genomgående så lär man sig som konsult mycket och ofta med stor möjlighet att påverka implementationen.

Känner du igen dig i någon av beskrivningarna och vill bli en del i teamet? Kolla in vår karriärsida och de roller vi söker just nu eller spontanansök om du inte hittar just din roll där.