Vad vi gör

Skill-it hjälper och utvecklar företag med att skapa digitala lösningar och en säker IT-miljö.

Vi erbjuder specialister inom mjukvaruutveckling som jobbar med tekniska utredningar, arkitektur, kravställning och kravnedbrytning, modellering och programmering. Beroende på våra kunder och deras projekt arbetar vi med olika utvecklingsmetodiker som till exempel Scrum. 

Skill-it har också experter som är vana att hantera både större och mindre projekt. Med gedigen erfarenhet av projektledning och ledarskap jobbar vi med förstudier, utredningar, coachning och mentorskap, projektrevisioner, metoder och kvalitetssäkring. Vi tycker det är viktigt med god kommunikation genom hela projektet för att leverera bästa resultat.

Skill-it jobbar främst inom branscher som fordon, medicinteknik, telekom, hälsa- och sjukvård, bank och med kunder inom både privat näringsliv och offentlig verksamhet.

Kvalitet, kompetens och omtanke är Skill-it’s ledord som vi jobbar efter. Det är viktigt för oss att ha nöjda och engagerade medarbetare. För att vi bryr oss – på riktigt! 

Har du behov av kompetenta och erfarna konsulter eller vill veta  mer, kontakta oss så hjälper vi dig! 

Känner du igen dig i någon av beskrivningarna och vill bli en del i teamet? Kolla in vår karriärsida och de roller vi söker just nu eller spontanansök om du inte hittar just din roll.